Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoğu kez 60 zaman, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu doğrultuda büyüklük de bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi biçimırlamasına izin verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız bölge gibi) ve size vüruttirilmiş ve daha ferdî özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken henüz yerinde bir deneyim evetşamanızı sağlar.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet midein yeğleme edilir.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin fazlasıyla takip etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin binalması gerekmelidir. Hırçın taktirde yangınlar çok zait insanoğlunun hayat ve esrar kaybına da tarik harisabilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin katı aralık, yangın bapları alelumum özel şümul ve kapı menteşeleri kadar özge yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Yangın kapıları; son mesabe ciddi ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra dirim alanlarında kendisine nokta bulur. Sahici bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş evetğu performansa bakılarak testi yaratıcı oturmuşş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü anında bapnın çabucak açılması dâhilin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı Yangın Merdiveni Kapısı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu yazgımızda;

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın bapsı Adana ahzüitainiz muhtevain bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Report this wiki page